Wil je graag naar een rustige plek in een bos- en heiderijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden en een leuk dorp op loopafstand, dan is Camperplaats Budel the place to be. Onze camperplaats is gelegen in het buitengebied van Budel, op 2 km vanaf het centrum, op 3 km vanaf de Belgische grens, en op 5 minuten rijden vanaf de A2. De camperplaats bestaat uit 25 plaatsen omringd door akker en weiland.

Voorzieningen waarvan je tijdens je verblijf kosteloos gebruik van mag maken zijn onze toiletten, douches, een afwasplaats, de sanizuil voor het lozen van grijs water en het tappen van vers water, stroomaansluiting (4 ampère), de overdekte hooischuur met BBQ en vuurplaats, picknicktafels, de overdekte informatieruimte en niet geheel onbelangrijk een goede wifi verbinding.

Vanaf onze camperplaats hebben wij tal van wandel- en fietsroutes uitgezet met verschillende thema’s zodat je zonder te verdwalen alle highlights uit de omgeving kunt bezoeken. Zin in verwennerij? Dan komt de warme bakker op vrijdag- en zaterdagochtend langs met verse ontbijtjes. Honden zijn toegestaan op onze camperplaats, mits aangelijnd. Buiten het terrein kunnen ze uitgelaten worden.

Camperplaats Budel is het hele jaar door geopend. Om vrije aanloop mogelijk te houden, hebben wij een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor reserveringen.

Wij ontvangen geregeld grote groepen camperaars, zoals camperclubs. Willen jullie onze camperplaats met een groep bezoeken, dan maken wij graag een afspraak voor het afstemmen van alle wensen. Denk aan cateringmogelijkheden, arrangementen met musea in de buurt, een bingo avond of een ‘happen en trappen’ fietstocht.

 

× Hoe kan ik u helpen?