Evenementen op onze camperplaats:

Opening van ons sanitairgebouw met twee toiletten en twee douches. Wij zijn er heel trots op, komen jullie ze testen?: 15 april ’24

Adria Club weekend: 5, 6, 7 juli ’24.

– Nieuwe data van onze creatieve workshops volgen binnenkort.

 

Evenementen in de nabije omgeving van onze camperplaats:

Klik hier voor de actuele agenda van natuurgebied De Groote Heide

Klik hier voor een overzicht van bezienswaardigheden in natuurgebied De Groote Heide

Uitgelichte aanraders in de nabije omgeving:

– Hemelvaartsdag Braderie: 9 mei ’24. Grootschoterweg & Vogelsplein te Budel-Schoot. Braderie en entertainment: 12:00u – 17:00u. Feestprogramma: 17:00u – 00:30u.

Taptoe en Mars- en Showwedstrijden in Hamont: 18, 19 en 20 mei ’24. Een dertigtal geselecteerde muziek- en showgezelschappen strijden in een unieke sfeer van verbroedering en competitie voor de titel ‘Kampioen der Lage Landen’ en tevens voor de hoogste onderscheiding: de trofee ‘André Rijcken’. Alle informatie vindt u hier.

Rondleiding door Budel-Dorplein: 26 mei, 30 juni, 28 juni, 25 augustus, 29 september, 27 oktober, 24 november, 29 december ’24. Budel-Dorplein is een bijzonder dorp. Honderddertig jaar geleden stond hier nog helemaal niets. Nu telt het dertien rijksmonumenten en twee gemeentelijke monumenten. En het is een beschermd dorpsgezicht. En dat met minder dan 1500 inwoners. Laat je tijdens deze rondleiding onderdompelen in de wonderlijke geschiedenis van Budel-Dorplein. De rondleiding start om 14:00uur vanaf Gemeenschapshuis de Schakel te Budel Dorplein (3,5 km vanaf de camperplaats), duurt ongeveer 2 uur en gaat over goed begaanbare wegen. Voor meer informatie klikt u hier.

– Heksenjacht: 2 juni, 21 juli, 4 augustus, 1 september, 6 oktober, 3 november en 1 december ’24. Maak vanaf de camperplaats een mooie fietstocht door het groen naar kasteel Cranendonck (6 km). Bezoek de gratis expositie #Heksenjacht: Betreed de vier kamers van het kasteel in Cranendonck: kleurrijke beelden, aangevuld met animaties, brengen het waargebeurde, adembenemende verhaal van de heksenvervolging in Cranendonck stapje voor stapje tot leven. De tentoonstelling is open van 11.00 tot 16.00 uur, voor meer informatie over de tentoonstelling klik hier. Ter plaatse kunt u tevens genieten van de prachtige belevingstuin en een bezoek brengen aan de Herenboeren.

– Uniek in Nederland, bezoek een Motoball wedstrijd bij de enige motoball club van Nederland! Gewoon in ons mooie Budel. 11 mei, 25 mei, 1 juni, 22 juni en 20 juli ’24 start er een wedstrijd om 18:00uur. Motoball is voetbal op de motor en daarmee de snelste teamsport ter wereld. Voel de spanning van een voetbalwedstrijd en zie de snelheid van motorsport. Routebeschrijving: “Motoball wedstrijdveld Budel” via GoogleMaps (2,5 km vanaf de camperplaats).

 – Picknick bij de Baronie: 31 augustus ’24. Picknicken met lekkere hapjes en live muziek op een prachtige locatie bij kasteel Cranendonck. Adres: Cranendonck 1 te Soerendonck. Bekijk hier de sfeerbeelden van vorig jaar.

 

× Hoe kan ik u helpen?