01
jan

Hi! Wij zijn de nieuwe eigenaren van Camperplaats Budel

Graag willen wij onszelf aan jullie voorstellen. Wij hebben in januari 2021 Camperplaats Budel overgenomen. Na een zoektocht naar een mooi huis met veel ruimte buiten voor onze jongens Maas en Mikko en een plek waar wij onze droom, een eigen camperplaats, konden verwezenlijken hebben wij de perfecte locatie gevonden!

Zelf hebben wij het campervirus goed te pakken. Al enige tijd hebben wij veel plezier van onze eigen oldtimer camper, die wij eigenhandig opgeknapt hebben. Op een mooie zomeravond op een camperplaats voor onze camper ontstond dan ook het wilde plan om een eigen camperplaats te starten. Hoe mooi zou het zijn om een fijne vakantieplek te realiseren waar camperaars kunnen genieten van hun vrijetijd en zelf ook thuis het reisgevoel vast te houden door nieuwe mensen te ontmoeten.

Dromen zijn er uiteraard om waar te maken…dus hier zijn wij nu: Trotse, enthousiaste camperplaats eigenaren die niet kunnen wachten om jullie te verwelkomen in Budel! Tot ziens!

× Hoe kan ik u helpen?